NYITVATARTÁS:

11:00 - 21:30


KEDDTŐL VASÁRNAPIG

RENDELÉSFELVÉTEL

06 30 245 40 45

HÉTFŐNKÉNT ZÁRVA VAGYUNK

NYITVATARTÁS

11:00-21:30

KEDDTŐL VASÁRNAPIG

FELHASZNÁLÁS

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

1. A webáruház adatai:
A sosipizza.hu üzemeltetője:
FELIXO FOOD KFT.
1172. BUDAPEST, RÁCSOS U. 27.
CÉGJEGYZÉKSZÁM: 01-09-270745
ADÓSZÁM: 25037630-2-42

CÉGVEZETŐ: MARCZIS ZOLTÁN
Ügyfélszolgálat, rendelés: 061 439 66 96;
06 30 245 40 45
EMAIL: INFO@SOSIPIZZA.HU
2. Az elektronikus szerződéskötés
2.1. A megrendelni kívánt termék(ek) kiválasztása. Az elektronikus szerződés tárgyát a kiválasztott termék(ek) képzi(k). Vételárak tartalmazzák az általános forgalmi adót és a csomagolást.

2.2. A szállításhoz köthető adatok megadása. A Megrendelő köteles a kért adatokat a valóságnak megfelelően megadni a rendelési folyamat utolsó lépéseként a rendelés teljesítése érdekében.

2.3. A sosipizza.hu weboldalon leadott megrendelést elektronikus úton, az Ön által a rendeléskor megadott email címre küldött automatikusan generált üzenet formájában visszaigazoljuk.
Kérjük a rendelést követően ellenőrizze email fiókját, s amennyiben a visszaigazolás 10 percen belül nem érkezne meg, a feltüntetett telefonszámunkon érdeklődjön megrendelése felől.

2.4. A megrendelt termék(ek)et futár által történő kiszállítással adjuk át. A kiszállításra megjelölt helyszínen készpénzzel lehet fizetni. A kiszállítás időtartama, a helyszín távolsága, a közúti forgalom és a megrendelések mennyiségének függvényében változhat, átlagosan 60-100 percen belül megtörténik.

2.5. Étel házhozszállítás esetén a feladott megrendelés nem mondható le, a Vevőnek átvételi és fizetési kötelezettsége keletkezik. Téves megrendelés esetén kérjük mihamarabb (legfeljebb 5 percen belül) hívja ügyfélszolgálati számunkat a rendelés korrigálása érdekében.
2.7. Az adatbeviteli hibák megrendelés feladását megelőző azonosítása és kijavítása érdekében a "Kosár" tartalma bármikor ellenőrizhető, változtatható, vagy akár törölhető.

2.8. A megrendeléssel, visszaigazolással és a végszámlával létrejövő szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azt a Szolgáltató nem iktatja, a későbbiekben nem lesz hozzáférhető.
3. Problémák, reklamáció, panaszkezelés
A megrendelés teljesítésével kapcsolatos bármely problémát, reklamációt Megrendelő az fentebb megjelölt elérhetőségeken tud jelezni.

4. A sosipizza.hu webáruházban a megrendelés során megadott személyes adatokkal kapcsolatos tájékoztató
A weboldal használatával Megrendelő hozzájárul, hogy a Szolgáltató a közölt személyes adatokat, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja alapján, rendelések teljesítése. Megrendelő tudomásul veszi, hogy az adatai törlését az adatkezelőhöz eljutatott nyilatkozattal írásban kezdeményezheti.

Ügyfeleink személyes adatainak kezelésének célja, hogy megrendeléseiket gyorsan, pontosan teljesítsük. E cél eléréséhez szükséges – az Ön által közölt –adatok kezelése. Az adatkezelés jogalapját az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja biztosítja. Ügyfeleink személyes adatait az adatkezeléshez adott hozzájáruló nyilatkozat visszavonásáig kezelhetjük. Személyes adatait harmadik személynek nem továbbítjuk, nyilvánosságra nem hozzuk és azokat kizárólag a fent megjelölt célból kezeljük. A weboldal használatával hozzájárul, hogy megadott elérhetőségein keresztül elégedettségi felmérést kezdeményezzünk, hírlevelet, értesítést küldjünk.

Amennyiben személyes adatait töröltetni vagy helyesbíteni kívánja kérjük, hogy erről szóló nyilatkozatát, az info@sosipizza.hu e-mail címre eljuttatni szíveskedjen.
1171. BUDAPEST, PÉCELI ÚT 165. KAPCSOLAT | ÁSZF |
Szerző: Arapovics Gábor Copyright © 2017 - 2023 | www.sosipizza.hu | Minden jog fenntartva